KRAJSKÉ KOLO HRY PLAMEN 2009

14.06.2009 12:51

 

Včera, jak jsem již psal, se konala soutěž Plamen mužů a žen v Českém Krumlově. Naše příprava na soutěž nebyla ideální a i proto jsme jeli tak trochu napnutí jak to vše dopadne. Věděli jsme, že první místo není reálné, takže náš cíl bylo skončit do 5. místa. Prostě hlavně nebýt poslední. :)

Soutěž probíhala na dráze Slavoje a sympaticky ubíhala, přebory jednotlivců a štafety jsme měli ve slušném tempu hotové a útoky to byla jen otázka času. O tom jak vše probíhalo psát nebudu, protože nejdůležitější jsou výsledky. Za muže startovalo celkem 7 týmu jednotlivých okresů a my BRLOH (okr. Český Krumlov) jsme obsadily krásné 5. místo, takže cíl byl splněn.

V běhu na 100 metrů s překážkami jsme byli pátí, stejně tak ve štafetě 4*100 metrů. V požárním útoku máme dokonce 3.místo. Toto znamenalo celkový počet 13 bodů a tedy již zmiňované 5. místo. Je to krásné, ale mohlo být lépe, protože na 3. místo jsme ztratili pouhý jeden bod. Být jeden bod od "bedny" na Krajské soutěži to myslím, že je pěkný výsledek.

 

To je vše a doufám, že za rok to bude ještě lepší :)

Zpět

Diskusní téma: KRAJSKÉ KOLO HRY PLAMEN 2009

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

© 2011 - 2014 copyright by speedy