Zimní pauza a nová sezóna

07.06.2015 10:05

Zdravím Vás znovu na začátku nové sezóny :)

Chtěl bych zde pro Vás shrnout, co se událo u nás o zimní pauze a co plánujeme dále. V mezisezóním čase jsme určitě nezaháleli, ba naopak vrhli jsme se na přípravu či pořádali v obci kulturní akce pro občany a samozřejmě i pro nás. Jak tu již bylo zmíněno, zvali jsme Vás na náš Maškarní ples, který se tento rok opět velice vydařil. Návštěva vysoká, tombola bohatá, masky překrásné a hlavně zábava veliká. Chtěli bychom poděkovat všem členům co se podíleli na přípravě, účastníkům, kteří nás navštívili a obci Brloh za sál a ochotu.

Dále jsme, jako sbor, pořádali Masopustní průvod. Za velké pomoci dětí a občanů obce byla účast masek větší než minulý rok a i diváci si k nám našli cestu v krásném počasí. Jsme rádi, že tato tradice u nás v obci pořád přežívá a občané Masopustní průvod uvítají na svých dvorech s "otevřenou náručí".

Poté přišel čas Velikonoc a ani o těchto svátkách jsme nezaháleli. Jako každý rok jsme pořádali Velikonoční florbalový turnaj, který se těší oblibě místních sportovců či jiných hasičských sborů. Tento rok se zúčastnilo 6 týmů a to, Mordas, Hasiči Brloh, Hasiči Velešín, Strom team, Perníkáři a Jaroně. Po pauze si titul opět vybojovali posílení Perníkáři a na stupních vítězů je doplnili Jaroně a Hasiči Brloh. Děkujeme nejmenovaným sponzorům. :))

Máj aneb stavění májky patří také mezi naše každoroční činnosti. Mohu jen dodat že někteří z nás plnili svoji pořadatelskou funkci velice spolehlivě a pohlídali májku až do rána! :))

Z akcí to bude nejspíše všechno, ale v zimní pauze jsme stihli spoustu dalších věcí. Například jsme "draftovali" další nové členy do našeho týmu, což nám snad pomůže lépe skládat dva týmy na soutěže, i když to tak zatím nevypadá kvůli pracovním povinnostem. Dále zlepšujeme naše materiální vybavení, naše mašina Nora prošla vylepšením na Noru 2.0 , ted už jen aby vylepšil někdo nás a už se nám nebude dát co vytknout! :)) V přípravě na sezónu jsme také nezaháleli, ať už v taktické části, srazech na hasičárně při zápasech našeho hokejového nároďáku, tak ve fyzické, jelikož jsme se dali na zlepšování naší kondičky a snažíme se ve volném čase k treninkům ještě běhat. Někdy nám to jde lépe, někdy hůře, ale to si ověříme v tomto měsíci na Olympijském dni, kde se běží 5 kilometrů! :)

Budoucí plány směřují hlavně na dnešní den, protože chceme v Třísově napravit nezdar ze včerejší soutěži ve Chmelné. Snad se budeme jen zlepšovat, čeká nás další nové vybavení a na treninkách také nezahálíme. 

 

 

byVL

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 - 2014 copyright by speedy