Můj první článek!

17.05.2013 10:37

Zdravim všechny naše přiznivce

a děkuji za ve mě vloženou důvěru v podobě starosti o naše webové stránky, snad se mi bude dařit Vás o všem informovat a všechno aktualizovat ;)
Tak nám konečně začíná nová sezona! A nová sezona chtěla také změny, protože naše výsledky stály... no jak to jen říct... byly holt trochu horší než jsme očekávali...

A proto proběhly změny jak ve složení týmu, tak i v poskládání základny! Změny budou pokračovat dokud naše výkony nevyladíme do takové podoby která by se nám líbila :) Naše příprava je v plném proudu, konečně můžeme trénovat i na naše vlastní terče s časomírou a možná tedy na soutěži už konečně budeme mít lepší trefu, což nám dělalo odjakživa problémy :)) A však musíte nám dát čas, musíme se přece jen trochu sehrát a vše vyladit.

Ale! S tréninkem pokračujeme zdatně tenhle víkend, v sobotu si zaběháme a v neděli jedeme potrénovat mušku do Českých Budějovic na Paintball !

Tak si myslím že jsem se tu už vypsal dost, tak zas příště, po tréninku Vám snad přinesu aktuální video jak nám to jde... :)

 

byVL

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 - 2014 copyright by speedy